Profil​

Kvalitet i generationer

​Firmaet blev grundlagt i 1911 og er nu i 4. generation af malere. Den mangeårige fremgang og erfaring og giver os vished om, at kunderne er tilfredse med det udførelsen af arbejdet og det færdige resultat – og vi mener, at tilfredse kunder skaber den bedste forretning og en reference er altid vores ambition. Vi holder fast i den tradition, som virksomheden har levet på: godt håndværk holder længe.

I dag er vi ni faguddannede malere i virksomheden, som udgør en bred vifte af kompetencer. Vi efteruddanner løbende vores medarbejdere for at sikre, at de har de bedste kompetencer og den nyeste viden indenfor malerfaget. Vi benytter de nyeste maskiner såsom sprøjtespartel – maskiner, sax-lifte og airless sprøjteanlæng.

​Professionel og alsidig rådgivning

​Som professionelle malere giver vi dig gerne idéer til flotte malerløsninger, hvis du søger inspiration. Vi hjælper dig gerne med at vælge de farver eller tapeter, som passer bedst til din bolig. Når du maler indenfor, er det vigtigt du tænker boligen eller virksomheden som en helhed og ikke i individuelle rum, for at skabe ro og kontinuitet i indretningen. Vores historie og erfaring gør, at vi også gerne rådgiver omkring malerarbejde ved fredede bygninger og boliger, så de fremstår så originalt som muligt.

​Vil du vide mere?

​Har du et konkret malerprojekt eller vil du vide mere om, hvordan Malerfirmaet Carsten Sterndorff kan hjælpe dig? Så kontakt os gerne i dag. Malerforretningen er beliggende i Esbjerg, men vi varetager gerne opgaver i hele Midt og Vestjylland.

Få et gratis tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Kontaktoplysninger

Lundebakken 9, 6715 Esbjerg N​

Tlf.: 21 47 00 54